Tyngdeprodukter til ro og tryghed

Din vej til en bedre søvn og afslapning

Velvære og trivsel

Vores produkter er produceret med henblik på at afhjælpe problemstillinger omkring dårlig søvn og manglende afslapning.

Produkterne kan være behjælpelige med at øge de gode stoffer i kroppen. På den måde kan de hjælpe på blandt andet uro, urolige nætter, søvnbesvær, rastløshed, muskelsmerter og meget mere.

kr. 72,50kr. 97,50

Tyngdedyner

Dynebetræk

kr. 145,00kr. 195,00

Diverse tyngdeprodukter

Tyngdevest

kr. 695,00kr. 995,00
Tilbud
SPAR 50%

Diverse tyngdeprodukter

Sengerand

Original price was: kr. 495,00.Current price is: kr. 247,00.
kr. 1.345,00kr. 1.645,00

Diverse tyngdeprodukter

Øjenpude

kr. 95,00

“Jeg kan på det varmeste anbefale BySilius.

Fælles for produkterne er, at de skaber RO.

I min klinik anbefaler jeg ofte tyngdedyne til alle med kropslig uro, dynen gavner det trætte barn, der kan have svært ved at falde i søvn eller som blot har brug for lidt ekstra støtte, til at finde ro ovenpå en dag i daginstitution eller skole.

Tyngdeomslagene anbefaler jeg på nakken eller i skødet. De er særlig gode til børn, der skal støttes til at fokusere i krævende situationer, såsom lektier eller spisning.

Den lille fine hånd ligger i min konsultation og mange børn og unge bruger den til at berolige sig selv med, den er også god til at “dimse” med til alle, der har taktile udfordringer og som kan have brug for at røre ved noget.

Alle gevinsterne ved at benytte tyngde kommer også voksne til gode, det kan være i stressede perioder eller blot som ekstra hjælp til at finde ro.

At BySilius produkter er lavet af de smukkeste materialer gør blot produktet ekstra lækkert og indbydende.”

Gitte Frost
Fysioterapeut og psykoterapeut med speciale i traumer og sanseintegration

Til natten

Bedre søvn

Søvn er altafgørende for at være et velfungerende menneske i dagligdagen. En god søvn er med til at vi kan bevare koncentrationsevnen, undgå humørsvingninger og generelt være et velfungerende individ. Flere gode stoffer i hjernen frigives ved hjælp af tyngden fra dynen, som føles som “et stort kram” igennem søvnen eller ved brug i løbet af dagen. De gode stoffer er hormonerne serotonin, dopamin, oxytocin, endorfiner og melatonin. Derudover sænkes stresshormonet kortisol.

Til afslapning

Rolige stunder

Tyngden er god til grounding af kroppen efter en lang arbejdsdag, en lang dag i skolen eller en hård dag i børnehaven. 

Man kan med fordel bruge tyngde som en fast rutine i forbindelse med, at man ser tv, at man hygger med Ipad eller noget helt tredje. 

Velvære

Afslapning

Mange bruger deres tyngdeprodukt flere gange i løbet af en dag. Det er således ikke kun om natten at produktet kommer til sin ret.

Spørg os om alt

Og du skal få svar...

Tyngdedynerne indeholder enten plastgranulat eller hvedekerner. 

Visse af de andre produkter produceres med grødris, som er velegnet til kulde eller varme behandling. 

Alt vores stof er 100% oeko tex bomuld og har dermed mange fordele. Som kunde er du sikret en bæredygtig produktion og et tekstil, som er testet for mere end 300 forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer og alle kan derfor, med den bedste samvittighed, benytte sig af vores sortiment.

Du kan bruge din dyne lige så meget du har lyst, det gælder også dit barn. Selv om dynen giver et let tryk, skal kroppen nok få den af, hvis den føler behov for det.

Vi anbefaler altid, at du lufter produktet godt igennem inden du tager det i brug. Produktet ligger tørt opbevaret på vores lager, men det elsker alligevel en god gang luft inden brug.

De fleste, især børn, har brug for lidt tilvænning til dynen.

Giv derfor ikke op, hvis der går 5-8 dage før det føles helt naturligt. Herefter vil du eller dit barn elske det.

Vægten på baby- og juniordynen er bestemt i samarbejde med Børnesundhedsvejleder Tabitha Lindholm Jørgensen, der er indehaver af Klinik Lindholm.

En tyngdedyne larmer ikke – det uanset om det er med plast eller hvedekerner.

Dynen er ikke varmere end de to stykker stof den er lavet af. Indholdet fordeler sig på kroppen og du vil typisk ikke føle mere varme end ved en almindelig dyne.

Varmepose, øjenpude og tyngdeomslag kan med fordel varmes for ekstra velvære. Der er forskel på mikroovne, så det er bedst at være lidt forsigtig, indtil du ved, hvor længe dit produkt skal have i netop din mikroovn.

Denne service tilbyder vi desværre ikke. Det gør vi ganske enkelt ikke, fordi vi vil have, at det kun er dig der ligger med din dyne. Den skal altså ikke have være brugt af andre.

Vi vil gerne tilbyde dig mere velvære

Ro og afslapning

tyngdedyner i flere størrelser

Håndlavede tyngdeprodukter i høj kvalitet

Tyngdedynerne løser behov ved en bred befolkningsgruppe – herunder personer med søvnløshed og søvnproblemer og derudover kan tyngden fra dynen hjælpe med at holde kroppen i ro og skabe en bedre indre balance, så kroppen fungerer bedre i harmoni med sig selv.

Dynerne kan være medhjælpende til, at de gode stoffer i kroppen højnes og udfordringerne lindres eller afhjælpes helt via den naturlige vækst i de gode stoffer.

Har du, eller kender du en, der har udfordringer med disse problematikker?:
 
 • Motorisk uro
 • Urolige nætter
 • Søvnbesvær
 • Har svært ved generelt at falde i søvn
 • Uro
 • Bekymring
 • Rastløshed
 • Har mange opvågninger
 • Søvnløshed
 • Koncentrationsproblemer
 • Svært ved at falde i søvn til normal tid
 • Smerte ved graviditet
 • Muskelsmerter
Eller noget helt andet… Så kan det være, at løsningen er lige her…

Salg til virksomheder og institutioner – EAN betaling

Hos BySilius.dk, tilbyder vi betaling via EAN faktura.

Indtast EAN-nummer i kurven og vi vender straks tilbage med ordrebekræftelse.