Kontakt os

Mit navn er Christina Thorsager og jeg har oprindeligt en erhvervsøkonomisk baggrund.
Jeg har dog altid haft en lille produktudvikler i maven, samtidig med at jeg brænder for at hjælpe andre mennesker. Derfor endte et simpelt problem i BySilius.

Det hele startede med en varmepose der gik i stykker…

Vi har altid haft brug for en varmepose hos os, så da vores varmepose gik i stykker måtte jeg tænke hurtigt.

Jeg gav mig i kast med at producere en varmepose selv, og det gik rigtig godt – så godt at andre også skulle have mulighed for at få glæde af produktet.

Efter lidt tid kom tanken om tyngdedynerne. Tyngdedyner er virkelig gode til mange udfordringer, hvor kroppen skal hjælpe sig selv på den helt naturlige måde.

Tyngden i dynerne hjælper med at fremkalde en masse af de gode hormoner i kroppen og på den måde er det hjælp til selvhjælp. Dynerne blev efterfulgt af tyngdetæppet, som kan bruges i dagligdagen til at hjælpe kroppen med at grounde og mærke sig selv. Herefter kom ideen til øjenpuder, som igen kan hjælpe til velvære på mange områder – herunder migræne, hovedpine, søvnbesvær mm.

Jeg har nu allieret mig med et par kollegaer, der kan noget af det jeg ikke kan og vi har sammen startet en rejse, hvor vi løbende vil tilbyde nye produkter.

I dag er vi er en virksomhed, som har det største ønske om at hjælpe alle til mere velvære i dagligdagen, om det så er hjælp til søvn, ADHD, angst, stress, smertelindring mm., så håber vi af hele vores hjerte, at vi kan hjælpe til en hverdag med mere velvære.

Har du brug for hjælp eller har spørgsmål i forbindelse med tyngdeprodukterne, er du altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Du kan også kontakte os via Facebook – Vi svarer altid hurtigt…

Christina Bjartalid Kronkvist Thorsager
INDEHAVER

Du kan også bare ringe til os

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål til tyngdeprodukter.

2872 1493