Jeres tilfredshed er alt afgørende…

Som alle andre lever og ånder vi for vores kunders tilfredshed. Det gælder i alle led af processen – lige fra bestilling og betaling til levering og kvalitet.

Derfor beder vi jer også straks tage kontakt, hvis der skulle opstå den mindste udfordring undervejs. Vi er klar til at hjælpe og yde jer den bedste service.

Det siger andre om vores tyngdeprodukter...

"Prøvede en varmepose til min lænd som tit er øm sidst på dagen. Det virker og det er nemt - god service, sikker betaling og hurtig levering - jeg giver 5 ud af 5 stjerner" 

"Havde brug for et produkt til at hjælpe mod en dårlig nakke og valget faldt på en varmepose fra BySilius. Det er den bedste beslutning længe... Et stort tak fra både mig og min nakke for et fantastisk produkt."

"Har et knæ der driller i ny og næ, og fik anbefalet at prøve en varmepose. Det er nemt, og det føles rart at have liggende på knæet..."

"Dejligt med et produkt der bare virker - og så har det et rigtigt flot design. Vi er blevet nød til at købe en ekstra..."

“Hej
Jeg vil bare lige skrive hvor glad vi er for at have købt en babydyne hos dig😍
Før tog det 30- 60 min at putte vores datter på 7,5 mdr.
Nu tager det 10 min fra hun får dynen på til hun sover🙏🏻😍
Et mega lækkert produkt og her er det blevet uundværligt om aften😍

Har anbefalet dig til min mødregruppe og alle andre mødre jeg kender med små børn😍
Vh Nanna”

“Jeg har hele mit liv haft problemer med uro i kroppen og har altid haft svært ved at sove gennem natten. Jeg valgte at købe en tyngdedyne og det skulle blive min løsning.
Efter et par nætters tilvænning sover jeg nu hele natten og vågner op fuldt udhvilet og klar til alle dagens gøremål.
Mange tak og kærlige hilsner fra AnneLise.”

“Tyngdedynen giver min søn tryghed med sin vægt. Da han ikke er så stor endnu bruger jeg kun en lille del af tyngdedynen til at lægge henover hans almindelige dyne, ligesom jeg ville holde min hånd på ham. 🥰
Tak for tyngdedynen, den har været en god hjælpende hånd til min søn.”

“Jeg kan på det varmeste anbefale BySilius.

Fælles for produkterne er, at de skaber RO.

I min klinik anbefaler jeg ofte tyngdedyne til alle med kropslig uro, dynen gavner det trætte barn, der kan have svært ved at falde i søvn eller som blot har brug for lidt ekstra støtte, til at finde ro ovenpå en dag i daginstitution eller skole.

Tyngdeomslagene anbefaler jeg på nakken eller i skødet. De er særlig gode til børn, der skal støttes til at fokusere i krævende situationer, såsom lektier eller spisning.

Den lille fine hånd ligger i min konsultation og mange børn og unge bruger den til at berolige sig selv med, den er også god til at “dimse” med til alle, der har taktile udfordringer og som kan have brug for at røre ved noget.

Alle gevinsterne ved at benytte tyngde kommer også voksne til gode, det kan være i stressede perioder eller blot som ekstra hjælp til at finde ro.

At BySilius produkter er lavet af de smukkeste materialer gør blot produktet ekstra lækkert og indbydende.”

Gitte Frost
FYSIOTERAPEUT OG PSYKOTERAPEUT MED SPECIALE I TRAUMER OG SANSEINTEGRATION